Ontvang een persoonlijke video van jouw favoriete artiest en steun de eventsector

Ontvang een gepersonaliseerde videoboodschap van jouw favoriete artiest of doe er één cadeau aan een jarige, je favoriete oma of iemand die je een hart onder de riem wil steken. Je ontvangt niet alleen een leuke video, je steunt ook de artiest én het goede doel in de eventsector dat hij zelf kiest. Lees verder

Artiesten

Herman Verbruggen

Herman Verbruggen

Ik ben Herman Verbruggen en ik maak -met veel plezier- een gepersonaliseerde video met jou boodschap. Mijn goede doel is De Roma, een kunstencentrum en onmisbare concertzaal in Borgerhout.

Geena Lisa

Geena Lisa

Ik ben Geena Lisa en ik maak graag een persoonlijke videoboodschap voor jou. Ik neem dus graag deel aan artist for event. Onze sector heeft het moeilijk maar we zijn hoopvol. Ik steun CK productions, een bedrijf dat instaat voor streamings op...

Virginie Claes

Virginie Claes

Ik ben Virginie Claes en vind Artist for Event een fantastisch initiatief, want zo steun jij - met mijn gepersonaliseerde boodschap (FR,ENG,NL) - niet alleen artiesten/freelancers die nog steeds zonder opdrachten zitten, maar ineens ook een goed...

Kristof Goffin

Kristof Goffin

Ik ben acteur Kristof Goffin en fan van Artist for Events! Ik maak voor jou heel graag een persoonlijke boodschap en steun zo Theater M, een theaterhuis dat o.a. heel mooie eigen producties maakt en helaas het huidige theaterseizoen de deuren...

Ilse La Monaca

Ilse La Monaca

Ik ben actrice en zangeres Ilse La Monaca en ik steun heel graag het initiatief Artists for Events. Het goede doel dat ik steun is Theater aan Twater, een theaterfestival in Boom dat dit jaar helaas niet zal kunnen doorgaan.

Kevin Van der Straeten

Kevin Van der Straeten

Ik ben Kevin, presentator van eventplanner.tv en maak graag een persoonlijke video voor jou. Ik steun de SummerSessions in Turnhout.

Rapperrep

Rapperrep

Eveline Cannoot

Eveline Cannoot

Ik ben Eveline Cannoot, zangeres en presentatrice bij MentTV, en voor jou maak ik heel graag een persoonlijke videoboodschap. Ik draag een warm hart toe aan het nieuwe cultuurcentrum EMotia in Erpe-Mere.

Zo werkt het:

  • Kies hierboven je artiest. In de video op de pagina van de artiest ontdek je welk goed doel in de eventsector hij of zij steunt.
  • Bestel je videoboodschap. Je geeft daarbij een korte instructie over de inhoud van de boodschap.
  • Je ontvangt vervolgens de video in je mailbox (houd er rekening mee dat dat op drukke momenten even kan duren).

In alle transparantie: het bedrag dat je betaalt gaat naar de artiest voor zijn werk en tijd en naar het goede doel dat de artiest zelf kiest. Een klein deel dekt de transactie- en campagnekosten.

De video's zijn enkel voor persoonlijk gebruik. Wil je een licentie om deze publiek te kunnen delen? Of bijvoorbeeld een video voor je bedrijf? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Steun de eventsector!

We zijn realistisch, ... met deze actie gaan we niet genoeg geld in het laatje brengen om de hele eventsector te redden. Wij geloven er wel in dat alle beetjes helpen. Door deze actie te steunen komt de eventsector ook op een positieve manier in de aandacht. En dat is nodig om de beleidmakers te doen beseffen dat we als maatschappij ook in de toekomst nog prachtige evenementen en artiesten nodig hebben!

Ontbreekt jouw favoriete artiest in dit lijstje? Stuur hem/haar de link naar deze pagina!

Zelf artiest met een link naar de eventsector (presentator, acteur, zanger, muzikant, dj, ...)? Wil je je schouders mee onder deze actie zetten? Fijn! Mail ons

Pers? Vragen over Artists for Events? Een interview? Mail ons

Met de steun van:

Advertenties