Vermaak op zijn Oud-Hollands

Vermaak op zijn Oud-Hollands

Amusement en fun hoeft niet altijd blits, hip en modern te zijn. Ook je grootouders vermaakten zich op feestjes, bijeenkomsten en evenementen. Geef je jouw event graag precies dat nostalgisch tintje met vertier uit de tijd van toen, klop dan aan bij Oud Hollands Entertainment.

 

Oud Hollands Entertainment is een productie van het allround evenementenbureau Fun & Party Match. Je vindt er een fantastisch aanbod aan amusante figuren uit de jaren 1850-1950. Typetjes uit die tijd lopen rond op je evenement en je gasten vermaken met muziek en animatie: een klabak, deftige dame, nar, dorpsgek, stadsomroeper, boerenjongens en -meisjes. Zij geven jouw feest of evenement de historische glans en luister van de 19de - 20ste eeuw.

 

Of wat dacht je van een hippe dj recht uit het begin van de vorige eeuw: Toon Polygoon draait 78-toeren grammofoonplaten uit de oude doos. Maar misschien verkies je draaiorgelnostalgie, dat met bekende en vrolijke deuntjes uit zijn orgel jouw publiek gegarandeerd in een blije of melancholische bui brengt. Of heb je het meer voor jolige muzikanten als De Kruimeltjes of De Beste Stuurlui?

 

Je gasten vermaken met een nostalgische fotograaf, oud-Hollandse spelen, een ouderwets reuzenrad  of scheersalon. Ze culinair verwennen met klassiekers als een kaas- en jeneverproeverij, kastanjepoffer, haringkar of snoepkraam. Ze creatief entertainen met een klompenatelier of oude ambachten. Oud Hollands Entertainment heeft alles in huis voor een reis terug in de tijd, naar de gezellige feesten van weleer. Een leuke invalshoek voor jouw feest?

www.oudhollandsentertainment.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties